Life in Groningen

Monday, March 12, 2007

Farking lurkers.

So had a nice little chat with me mum's last night. And before I elaborate let me excuse myself.
Deb's, Alex, TAS, al you lot, sorry for not doing this one in english, but as it is not aimed at you folks, it's not that bad.

Here goes in Dutch.

Gister een kort gesprek gehad met mn moeke over mn weblog. Iemand van de kerk (wie o wie) vroeg haar of ze wel wist wat ik over haar op mn blog schreef. Iets over dat ze meer mn werkgever was vanwege al die klusjes, blablablaaat. Op zich niet zo erg. Ik heb mijn moeder de achterliggende gedachte uitgelegd en heb haar verteld dat ze deze blog meestal met een beetje (een kilootje of twee) zout moet nemen.
Daarna heb ik mn moeke laten zien hoe je op mn blog komt. Wordt dus oppassen wat ik schrijf?
Mooi niet. Ik weet best dat ik zo af en toe wat schrijf waar sommige mensen niet blij van worden, maar waar ik niet blij van wordt zijn lurkers.
Ik merk steeds meer via vrienden en familie of vage andere omwegen dat mn blog structureel gelezen wordt door mensen die vervolgens nooit wat van zich laten horen. Ik erger mij hier enigszins aan, ze hebben hier niks te zoeken. Maar daar ga ik nog niet dood aan. Daar waar ik me wel grijs aan erger (ja, je ziet het nu nog niet, maar wacht maar tot ik 50 ben) zijn die mensen die achter mn rug om aan mensen gaan vertellen wat er op mn blog staat. Meneer/mevouw, wie dan ook, denk je nou echt dat ik dit niet tegen mn moeder heb gezegd? En denk je nou echt dat dit bloed serieus was?

De meeste van deze mensen zijn persona die op zich wel omkunnen gaan met internet (lees een naam kunnen invullen op google en vervolgens de eerste hit aanklikken), maar verder niets afweten van het gross van de weblogs op het internet.
Zouden deze mensen de tijd nemen en wat meer van mijn posts lezen dan hadden ze gemerkt dat deze blog niet altijd even serieus genomen moet worden.

Het enige wat ik tegen deze persona kan zeggen is dat ik het een beetje eng vindt dat je op een zondag middag (of welk tijdstip dan ook) eens even gaat kijken wat er op internet allemaal over mij te vinden valt. Terwijl ik jullie niet eens ken (goed iig).

Dus zoals het op deze blog altijd gaat: Sterf toch (tevens met een kilootje zout te nemen)

Dit laat mij alleen nog te concluderen:

+

=
AAN TE RADEN


Erwin-Lurkers zijn een nadeel- Beens

_________________________________________________________