Life in Groningen

Friday, September 23, 2005

BY THE BURNING NOSTRELS OF LUCIFER HIMSELF!

AAARG! PIJN! Aan mn neus wel te verstaan.
Waarom? Heb je wel eens een zwafel houdende stof in geconcentreerd HCl gedumpt?
Nee? WEES BLIJ!
Eerst is er niks aan de hand, wordt het gewoon een beetje gelig, maar dan komt me dr toch een meur van af! Daar kan je demente oma nog wat van leren (als ze het onthoudt).
Man mn neus schrijnt nog. (niet overdreven!)
Daarnaast heeft mn schrift nu "alle kleuren van de regenboog" (a certain K3 song springs to mind)

Anyway, back to home, vanavond de 12+/16+ bbq van de gezemanlijke kerken in Veendam-city. Hopelijk dikke lol en hopelijk wat mensen die ik ken, ik ga heen met maar twee gasten die ik ken........

Daarnaast morgenochtend voor de laatste keer om 5.30u op (voorlopig) en dan de middag om half drie weg voor de eerste wedstrijd van het seizoen! In Emmen wel te verstaan!
En dan verwacht ik zo rond ehm.. geen idee hoe laat we terugkomen! Hopelijk niet té laat en te brak gezien ik daarna nog een feest heb......

_________________________________________________________

Tuesday, September 20, 2005

*sigh* I need a beer.

Verdomde lange dinsdagen. Ik ben nu bezig met het tweede uur van drie uur informatica. Zo saai als de neten. Alle webcomics updaten op maandag donderdag en zaterdag dus is er ook niks op internet te doen en de php script voor school heeft ook zo zn kuren. ******half uurtje tussentijd******* Kuren die ik nu al heb opgelost.

Het forum begint nu ook aardig te lopen, mat 19 gebruikers (jaja).
Ik had me vandaag alleen wat voorgenomen (ook wel bekend als een van de moeilijkste gesprekken van mn leven) wat ik niet heb gedaan... oh well, there's a new day tomorrow.

anyway, vandaag maar eens serieus gaan plannen.

signing off!

_________________________________________________________